18-02-2019: Hjælp miljøet: Ekstra præmie til den bedste idé

I slutningen af januar udlovede Danmarks Jægerforbund 25.000 kr. til den gode idé, som kan modvirke, at der havner patronhylstre i havet. Nu har stor interesse for konkurrencen ført til at førstepladsen kan få hjælp til at søge patent på sin løsning.

15-02-2019: Historie om ulovligt indfanget musvåge holder ikke vand

”Fredet rovfugl fanget i ulovlig fælde”. Sådan skriver TV2 i en artikel bragt den 13. februar. Artiklen udspringer af en episode nær Brønderslev, hvor to fuglekiggere havde opdaget en levende musvåge i en fælde. I artiklen påpeges det, at fælden er ulovlig, og at dyreværnsloven er blevet overtrådt. Danmarks Jægerforbund har dog været i kontakt med ejeren af fælden, som kan dokumentere, at fælden er beregnet til indfangning af invasive arter som mårhund og mink, og den overholder desuden samtlige lovkrav. Musvågen er derfor blot en uheldig bifangst.

12-02-2019: Vagtskifte i bestyrelsen for Nationalpark Vadehavet

Efter mere end ti år som Danmarks Jægerforbunds repræsentant i bestyrelsen for Nationalpark Vadehavet har H.C. Fuglsang nu givet stafetten videre. Jægernes nye mand i bestyrelsen for det store naturområde er jægerrådsformand Jan Holm fra Fanø.

11-02-2019: Vingeundersøgelsen i januar

Så er der nyt fra vingeundersøgelsen i januar. Der blev i alt indsendt 2.211 vinger. Vingerne blev modtaget fra 158 jægere som i gennemsnit indsendte 15,4 vinge.

08-02-2019: Jægerforbundets kredsmøder 2019

I løbet af marts måned afvikles der kredsmøder i alle forbundets kredse

08-02-2019: Nyt kursus om strejfning af pelsvildt

Pladserne til vores forårskursus om strejfning af pelsvildt blev revet væk - vi udbyder derfor nyt kursus.

08-02-2019: Seminar i førskudsarbejde

Ændringer i forhold til det tidligere annoncerede omkring de kommende seminarer i førskudsarbejde.

07-02-2019: Nye ansigter - Forbundsinstruktører

Efter gennemgang af mange kvalificerede ansøgninger har Danmarks Jægerforbund nu fundet frem til 7 nye forbundsinstruktører. I tæt samarbejde med jagthundekonsulenten vil de stå til rådighed for landets jagtforeninger med hjælp og rådgivning samt arbejde på at få delt den store viden og erfaring som i dag findes ude lokalt i foreningerne.