Nyheder

13-12-2019: Brede forlig skal sikre naturens genrejsning


Naturen kan kun reddes via brede forlig, der rækker årtier ud i fremtiden. S og V bør derfor finde sammen om genrejsning af naturen. Det skriver DJ-formand i debatindlæg.

13-12-2019: Judasdyr skudt ved gravjagt på Fyn


Det er højsæson for gravjagt, og overalt er jægerne og de gravgående hunde ude på denne spændende jagtform. Men pas på! I weekenden blev Fyn én judas-mårhund fattigere.

13-12-2019: Undgå at tage svinepesten med hjem fra jagtrejsen


Skyder du et vildsvin i udlandet, som viser sig at være smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

13-12-2019: Succesrig nyjægerjagt på Forsvarets arealer


Et pilotprojekt, hvor Danmarks Jægerforbund arrangerede nyjægerjagt på Forsvarets arealer, løb i weekenden af stablen. Næste år planlægges ideen udbredt til alle kredse.

11-12-2019: Fordobling af vildtkendingsbilleder på jagtprøven.dk


400 fantastisk flotte og jagtprøverelevante billeder er nu klar på jagtprøven.dk, så aspiranterne er sikret et varieret prøvemateriale frem mod jagtprøven.

10-12-2019: Foruroligende udvikling i bestand af råvildt


Bestandene i det sydøstlige Jylland er udsat for et fald, der er at sammenligne med, hvad der er sket på Fyn.

09-12-2019: Jægerforbund om vildsvinehegn: Ikke godt nok


De ubehagelige billeder af et krondyr, som hænger dødt i vildsvinehegnet, viser med al tydelighed, at hegnet ikke er færdigt. Først når hjortevildtet kan springe sikkert over, er hegnet færdigt, siger jægerformand Claus Lind Christensen, som vil have myndighederne til at komme med en løsning.

09-12-2019: Sidste chance for sikkerhedsudstyr i 2019


Skal du have bestilt orange sikkerhedsudstyr eller kursistmapper før jul, skal det ske før den 19. december.